A Manchester United Louis van Gaal szerint többet vár a Memphis Depay-ról

A Louis van Gaal elismerte, hogy nyáron a hollandiai PSV Eindhoven-től 25 millió fontra írt alá várhatóan többet vár a Memphis Depay-ról. A 21 éves 12 megnyitó játékot indított el nem volt a XI-ben egy Premier League meccsen, mivel október 4-én a 3-0-os vereséget érte el Arsenalban.Wayne Rooney és Anthony Martial a Manchester United-ből a Watford-ba utazva Tovább…

vonalat a szombati Watford-i utazásra, mert Van Gaal válogatott válsággal néz szembe. A támadási lehetőségei korlátozottak Wayne Rooney betegsége és sérülései miatt Anthony Martial és Marouane Fellaini miatt. Van Gaal megkérdezte, hogy reménykedett-e még többet a Depay-tól: “Természetesen, mert különben ő volt még mindig a csapatban.Máskülönben nem keresek egy másik megoldást, és egy másik megoldást keresek a csapatomban, és Sportingbet fogadási bónuszt megtartottam Jesse Lingardt és Andreas Pereira-t például erre a lehetőségre, és most vissza kell küzdenie, és így tesz, ezért elégedett vagyok. ”

Van Gaal elmondta, hogy Depay “mindig jól néz ki a képzésben”, és az inkoherencia az akkori játékosoktól elvárható. “Néha nem szerepelnek a válogatáson, mert a versenytársuk abban a pillanatban jobb formában van, de ez nem jelenti azt, hogy veszekednék a játékossal” – mondta a menedzser. David Beckham, az egyik Depay híres elődei a No7-es pólókban, a közelmúltban kijelentette, hogy a szám nem teher. Van Gaal nem hiszi, hogy az előrelépés. – Nem hiszem.Szerintem a média ezt teszi – mondta. “De nem vagyok babonás és Unibet biztosan nem babonás.” Van Gaal elismerte, hogy “nagy problémája” van a Watford játékban. Michael Carrick, Antonio Valencia és Luke Shaw szintén nem érhetők el betegség és sérülés miatt, és Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin kétségek merülnek fel, miután részt vettek a franciaországi versenyt Németországban, amely párizsi terrortámadások tárgyát képezte.

“[James] Wilson játszhat, de nem játszhat teljes mérkőzésen, mert nincs a játék ritmusa. Mindenki tudja, hogy Michael Carrick és Anthony Martial megsérültek, de sérült is Fellaini. Ez meglepő, mert azt hittem, hogy a nemzetközi szünet után visszaszerzett, de mégis Unibet sérült. És ez egy nagy csapás, mert Rooney beteg, ezért van egy nagy problémánk, azt hiszem. “Schweinsteiger és Schneiderlin Van Gaal elmondta:” Kérdés, hogy a játékosok játszani akarnak-e vagy sem játszani, de nem mondhatok semmit erről. Ez az én teljes emberi lényem, hogy mindig szemmel nézek és kommunikálok a játékosokkal.

“[James] Wilson játszhat, de nem tud játszani egy egész mérkőzést, mert nem rendelkezik a ritmusával játszma, meccs.Mindenki tudja, hogy Michael Carrick és Anthony Martial megsérültek, de sérült is Fellaini. Ez meglepő, mert azt hittem, hogy a Sportingbet online fogadóirodák  nemzetközi szünet után visszaszerzett, de mégis sérült.És ez egy nagy csapás, mert Rooney beteg, ezért van egy nagy probléma, azt hiszem. “Van Gaal javasolta, hogy Adnan Januzaj szezonja kölcsön Borussia Dortmundnak nem lehetett a legjobb választás a belga, mert nem kap rendszeres indításokat. “Minden játékosnak van egy bizonyos szintje is és azt mondtam előre, ez nagy kockázatot jelent számodra, hiszen versenyezni kell más magasabb szintű játékosokkal, és ez nem könnyű, ugyanaz, mint a Manchester United, – mondta a holland. “Meg kell versenyeznie a magasabb szintű játékosokkal, és azt akarom, hogy játsszon az összes mérkőzésen, ezért szeretném játszani őt a Premier League-ben is, de Borussia Dortmundot választotta.

várj és nézz meg [ha a helyes lépés], mert most nem játszik, hanem a tehetsége.Biztos vagyok benne, hogy van a tehetsége, de sok dolgot kell megtanulnia. “A tehetség fontos, de a tehetséged fejlesztése is. Van Gaal elmondta, hogy nem hiszi, hogy a Unitednek lehetősége nyílt Januzajra emlékeztetni.

Rate this post