A West Ham megkülönböztetéssel vádolták át a női csapatát

A West Ham labdarúgó klub ígéretet tett arra, hogy átveszi a női oldalának közvetlen futását, miután a csapat székhelye vádolta a diszkriminációt.

Stephen Hunt, a West Ham United Ladies elnöke, a labdarúgó-szövetséghez benyújtott hivatalos panasz, miután azt állította, hogy a játékosok a tavalyi szettben játszottak, és saját játékukért fizetnek.

A női csapat nem tudott fizioterapeutákat engedni, Hunt azt állította, és a játékosok miután felmelegedett egy forgalmas út mellett, miután azt mondták, hogy a klub edzőterületeihez való hozzáférésük korlátozott volt.

A klub bejelentette, hogy szándékában áll a női oldal „házon belüli” működtetése. azt mondva, hogy a jelenlegi megállapodás, amelyben „a [női oldal] napi Betclic fogadások az interneten működtetése néhány évvel ezelőtt harmadik személynek került átadásra…”egyszerűen nem működött ”.

Hunt, a klub azt mondta egy nyilatkozatában, hogy„ megtagadta a West Ham elveihez való igazodását az elnök teljes ideje alatt, és több alkalommal is fenyegette a klubot.

„A klub már régóta dolgozik azon a terven, hogy West Ham United Ladies FC-t„ házon belül ”vegye, és Hunt úr legutóbbi észrevételeit tekintve most igyekszünk tenni a lehető leghamarabb.

„Természetesen igyekszünk fenntartani a jelenlegi West Ham United Ladies FC csapat személyzetét, ahol lehetséges, és a lehető legjobb támogatást és menedzsmentet nyújtja nekik.” ennek eredményeképpen a nyilatkozat szerint „a West Ham United női labdarúgója nagyobb lesz, jobb és erősebb lesz”.

A West Ham United Ladies 1992-ben alakult, és most a FA déli részlegén versenyez Premier League, a női játék harmadik felosztása.De a két fél közötti hivatalos kapcsolat történetileg nem világos.

Megkérdezte, hogy kinek az oldala van, Hunt elmondta a Guardiannak, hogy „nincs ötlete”. 2015 márciusában elnöke lett egy „rajongók bizottsága”, miután látta, hogy egy Essex-futball weboldalon hirdetett a pozícióra.

Arra panaszkodott, hogy a klub megsértette a klubot hozzátette, hogy kötelezettséget vállalt a helyi labdarúgás népszerűsítésére, és megkülönböztette a női csapatot.Egy FA szóvivő megerősítette, hogy kapott egy panaszt, amelyet felülvizsgál.

2014-ben a klub kénytelen volt megvédeni magát a női oldal elhanyagolásával kapcsolatos vádakkal szemben, miután az akkori Stacey Little kapitány létrehozott egy adománygyűjtő oldalt felkérni az adományokat, hogy fizessenek a kit és a pálya bérletért, leírva a csapatot „önfinanszírozottnak”.

Az egykori West Ham játékos, Julian Dicks, aki a 2014-15. támogatta a klub azon terveit, hogy a csapat közvetlen irányításra kerüljön. „Egyértelmű volt, amikor én voltam a vezető, és most világos, hogy a jelenlegi adminisztráció nem működik,” mondta. „A lányok nagyon keményen dolgoznak és megérdemlik, hogy sikeresek legyenek.Azonban csak akkor kapják meg, ha a klubot és a csapatot megfelelően kezelik. ”

Hunt azt mondta, ha a helyzet nem változott meg. „Tehát egyrészt örülök, hogy West Ham United-et emlékeztettük arra, hogy létezik. Valakinek meg kellett mondania valamit, és lehet, hogy én is. ”

Rate this post