Anglia a Gary Cahill gyors elindítása után forró és hideg Nigériával szemben

A bátorító hír Angliában az, hogy Harry Kane élesen néz ki, Raheem Sterling rendkívül nem érinti az összes közelmúltbeli vizsgálatot, és ha Gareth Southgate csapata játszhat a világbajnokságon, ahogy itt tettek a nyitó 45 perc alatt, talán nem túl ideges ahhoz, hogy végül is tisztességes benyomást kelthessen Oroszországban.

Sajnos ez csak a történet egy részét mondja el, és Angliával mindig minden felhő csatolt minden ezüstbéléshez. A félidőben két nulla előtt Southgate csapata úgy nézett ki, hogy stílusosan búcsút vár Wembleynek.Ahogy az volt, az Anglia vezetőjének meg kellett lepődnie azok romlásával, mint Nigéria, az ilyen kötelezõ ellenfelek a nyitva tartás alatt 45 perc alatt, visszahúzták Alex Iwobi-t, és aztán eléggé volt a labdájuk, hogy azt higgyék, hogy megmenthetik unibet ingyen fogadások magukat. önzetlen Kane és Anglia támadó szándéka További információ

Ez az időszak komoly emlékeztető volt arra, hogy Anglia kedden héten Oroszországba repül majd, mint egy folyamatban lévő munkát, és reméli, hogy egy viszonylag tapasztalatlan csoport nemzetközi. / p>

Összességében a jó volt, hogy meghaladta a rosszat, de néha közeli dolog volt, és Southgate-nak csodálkoznia kell, hogy miért vesztették el a játékosai lendületet egy ilyen lenyűgöző első félidőben, Gary Cahill és Kane és a egyértelmű benyomást keltett egy olyan csapatról, amely képes a csúszós, összecsapott labdarúgásra.

Nem tudták megtartani, és ez elég nehéz légkört jelentett a végső síp után, amikor Southgate játékosai összegyűltek a koreográfiai együttes bemutatására szolgáló pálya.

A legtöbb tömeg már elhagyta, bár azok, akik hátra maradtak, visszajuttatták a játékosok tapsát, és a pozitív oldalon Southgate-ot így ösztönözte. az első félidő – „kiváló teljesítmény a labdával” – még mindig teljesen elképzelhető, hogy ez lesz az a csapat, amely június 18-án kezdődik Volgogradban Tunézia ellen.

Southgate, más szóval választotta hogy ne használjanak ortodox szárnyakat egy 3-5-2-es rendszerben – vagy 3-3-2-2-ben, hogy teljesen pontosak legyenek – a Sterling központi támadási pozícióban működik a Kane mellett.Kieran Trippier és Ashley Young várhatóan teljes szélességű támadást nyújtanak. Dele Alli-t Ruben Loftus-Cheek előtt választották, valószínűleg a Tottenham Hotspur játékos Kane-val való megértése miatt, és Jesse Lingard válogatása egy másik jele volt annak, hogy a Southgate két támadó középpályásra törekszik, akik üzletükbe fognak lépni az unibet internetes sportfogadás ellenzéki büntetőterületre.Alli és Lingard jobb pontozási statisztikával rendelkeznek, mint a Loftus-Cheek, és ez számít a javára. Cahill célja, és itt is bizonyíték volt arra, hogy a Southgate előnyben részesített rendszere lehetővé teszi, hogy Sterling több befolyást gyakoroljon, mintha a szárnyon játszik volna. Dominic Fifield Tovább

Southgate elismerte, hogy komolyan fontolóra vette Sterling elhagyását a kezdeti sorból, mert a Manchester City játékos egy nappal későn jelentette meg a képzést. Southgate úgy döntött, hogy nem akarta hozzáadni a Sterlinget körülvevő főcímekhez, és a játékos elhatározta, hogy igazolja ezt a döntést.Sterling úgy játszott, mintha nem lett volna óvatos a világban – a Nigériai védelem folyamatos fenyegetése a sebességgel, a közvetlen futással és a képességgel, hogy mások számára helyet teremtsen. Az első félidőben egyébként is.

Sterling számára sajnos az egyik olyan időszakon megy keresztül, amikor úgy tűnik, hogy mágneses vonzereje van a vitáknak, és ahogy Southgate elismerte, nem minden kritika indokolatlan . Ez egy büntető doboz formájában merült fel 7 perc múlva a második félidőben, és indokoltan sárga lapot mutatott a bajokért. Sterling szándéka az volt, hogy úgy nézzen ki, mintha a Nigéria kapusa, Francis Uzoho hozta volna le, amikor a valóságban az angol játékos próbálta kezdeményezni a kapcsolatot.Szegény volt Sterling részéről, és Marco Guida olasz játékvezető nem esett bele a csapdába.

Talán az a pillanat, amikor Anglia idegességét összegezte a második félév elején. Nigéria annyira elfojtott a nyitó 45 perc alatt, hogy menedzserük, Gernot Rohr, közvetlenül az intervallum után négy helyettesítőt hozott, és átállt egy háromemberes védelemre, és hogy Southgate szerint saját játékosai dobtak. Gyors útmutató Anglia v Nigéria: játékos értékelései Show Hide

Hatékonyan foglalkozott a legtöbb útjával, de az Ighalo lövése Nigéria céljához a 24 éves koronát megverte, így hajlandó volt

< p> Iwobi visszapattanása.

Annak ellenére, hogy a középső fél még mindig ismeretlen szerepet töltött be, a leginkább Anglia hátoldalából áll.Amikor a lehetőség megengedte, hatékonyan áthatolták a teljes visszafogott szerepet.

Nem inspirált. Nigéria gameplanja a labdát a feje fölé kellett lebegnie, és minden alkalommal rövid időre elkapta Angliát. Nem is nagy a birtokában.

A pontozó fejléc megnyitotta a pontozást, és Anglia korai bizalmat adott. Hatékony a hátához, de a Stones-hoz hasonlóan sérülékenynek látszott. nyitott játék.

Megnyerte magát, mint a nevét egyedülálló központi középpályás. Óvatosan maradt és jól olvasta a játékot, de szerepet játszott a Kane céljában.

Az első felében az első lábánál, egy kiváló labdával a Sterlingig.Nigéria alakváltozása nyomást gyakorolt ​​a másodikban, és helyettesítette.

Első félidőben elfoglalt és jól futott előre. Nem sikerült két tisztességes lehetőséget befejezni, és a második időszakban elhalványult. Később helyettesítve.

élesnek látszott. Az első emberén túlmenően hatékony volt a birtoklás. Sokszor játszott a védelemben.

Hízelgett, hogy megtévessze. Az ötletek helyesek voltak, és az elektromos ütem, de az utolsó pillanatban továbbra is Sterling legnagyobb akadálya Angliának. A szimulációhoz a bootoláshoz szükséges.

Alig a játékban, de még mindig szerzett (bár a lövését el kellett menteni).Alli és Lingard átfedve vele, a kapitány gyakran mélyen lerakódott.

Francis Uzoho 4

Abdullahi Shehu 4

William Troost-Ekong 4

Leon Balogun 4

Brian Idowu 5

Ogenyi Onazi 4

Mikel John Obi 6

Joel Obi 5

Alex Iwobi 6

Victor Moses 5

Odion Ighalo 7Használja ezt? Köszönjük visszajelzését.

Anglia teljesen megnézte egészen addig kényelmesen, de a játék ereje megváltozott, amikor Odion Ighalo, az egykori Watford csatár megrepedt egy lövést a poszt ellen, és Iwobi lőtt a visszapattanásban.

Angliában rengeteg védő volt a közelben.Egyik sem juthatott el a labdához Iwobi előtt, és hirtelen a Nigeriai rajongók harsogó hordái a cél mögött kezdték fel a kötetet.

Kane megduplázta Anglia vezetését a 39. percben a Sterling passzjáról. Jobb lábú lövés a büntetőterület szélétől, és szerencsés, hogy Uzoho a sertés fülét tartotta ki.

A második félidőben azonban Anglia első kettője sosem volt ilyen fenyegető, és mint Southgate rámutatott, ha olyan rosszul veszítik el a hangsúlyt a világbajnokságban, hogy „kivehetné”. Legalább Angliában tartották, de a játék meglehetősen céltalanul jutott a következtetéseihez, és Southgate kevésbé kiszámíthatatlan teljesítményre számít, amikor Costa Rica a csütörtökön Leeds ellenfelei.

Rate this post