Bajnokok napja: James Fanshawe reméli, hogy az ónember aranyat szerezhet

James Fanshawe, a Newmarket-i Pegasus Stables-ből, reméli, hogy ismét magasan repül a Bajnokok Napján.Fanshawe udvara a 2011-es létrehozása óta három győzelmet aratott a súlya fölött, és a remények magasak. A Tin Man szombaton négy sprintre teszi.

„Lehet, hogy egy kicsit lassú a szezon elején a jelzőtáblától – mondta Fanshawe -, de nagyon hálásak vagyunk a találkozón, amikor elég jó dolgot kaptunk. ”Beszélő lovak: a ló jólétének kérdése nem csak a BHA olvasása több

A vadászok minden bizonnyal mobil sportfogadás úgy vélik, hogy a Tin Man elég jó, hiszen a hatéves tisztán kedvelt a 3-1-ben, a másik a valószínűsége a következőnek a fogadásban, Librisa Breeze.

A közelmúltban néhány aggodalomra ad okot a „szuper trénerek” felemelkedéséről Nagy-Britanniában, és ez úgy tűnik, hogy ezt igazolja a bajnokok napja, amelyben John Gosden a legnagyobb díjak közül három kedvence.Fanshawe az egyetlen másik brit tréner, aki a csoport egyik versenyén kedvelt, egyfajta tisztelgés, hogy boldogan tudta, hogy a szezon végén a lovak csúcsra állnak.

A szavak gondos kiválasztása Fanshawe azt mondta: „Van egy jó hírem… Valószínűleg most lőni fogok magamnak… hogy hagyjam, hogy a lovak lassan jöjjenek, és hirtelen kapsz valamit, ami gyorsan javul, és ez nagyszerű cél, . Nem mindig jó a profilod. Az emberek mindig keresik a precocitást. Kicsit később lovak is vannak. ”

Úgy tűnik, hogy a Tin Man szereti Ascotot, aki 2016-ban megnyerte a versenyt, valamint a Diamond Jubilee-t a tavalyi királyi találkozón.A tavalyi Sprint ötödik helyét egy nem megfelelő puha felület eredményének tartották, de az elméletet a múlt hónapban a Haydock Sprint Cup-jában játszott nagy sikert aratott. Gyors útmutató Lóverseny tippek: október 17., szerda Show Hide

„A feleségem és én azzal érveltünk, hogy az M6-os kúpok között vezessünk, hogy működjünk-e vagy sem” – mondta Fanshawe. mert az összes legjobb internetes sportfogadás formája gyorsabb volt. De van egy csomó lágy talajú génje.

„Jó formában jön ki a Haydock versenyen. Szombaton jól dolgozott az utolsó munkájában. Sosem mondja el sokat, de csak úgy tűnik, nagyon friss és jól. A sprintekben azonban egy kis szerencséje van.

Rate this post