Bet365 sportfogadás bónusz

bet365 sportfogadasAz amerikai megdöntötte a japán Saori Yoshida 4-1-et az 53 kg-os freestyle döntőben, hogy megnyerje az első aranyérmet az Egyesült Államok női a birkózó és a leszerelés Yoshida küldetése egy negyedik egyenes arany.A 2000-es olimpián a háromszoros Bet 365 aranyérmes Aleksandr Karelin győzelmét gyarapította az amerikai görög-római birkózó Rulon Gardner emlékei. Maroulis a csütörtöki győzelmet ünnepelte Valentin Kalika karának karján, majd a szőnyeg körül egy kört, és mindkét kezével megragadta az Egyesült Államok lobogóját, miközben a hátán lebegett.

“Végül is olyan voltam, mint” Tényleg csak ezt Bet365 tettem? “- mondta. “Ahogy én, kedvesem!”

Yoshida megpróbált a második nővé válni, aki négy olimpiai aranyérmét nyert négy eseményen egy nyáron, és a második birkózó négy olimpiai aranyat nyert. Yoshida csapattársa, Kaori Icho, szerdán szerzett szerencsét, amikor megnyerte az 58 kg aranyat.Yoshida évek óta nem vesztett el nagy versenyen, de a közelmúltbeli versenyeken kevésbé volt domináns, és Maroulis kétéves győzelme volt.

“Nagy megtiszteltetés, hogy birkózzunk Yoshiddal – mondta Maroulis. “Ahhoz, hogy valaki nyerhet három aranyérmét, és győzzön vissza, és kockáztassa ezt, és Bet365 internetes sportfogadás fogadja el azt a kihívást, hogy nyerjen egy negyedet, ez egy újabb négy év munka, elkötelezettség, hogy életet adjon a sportnak.” Yoshida nem tett kifogások a meccs után, amikor megkérdezték, miért vesztette el. “Csak hogy az ellenfél erősebb, mint én” – mondta. “Hamarabb kellett volna megtámadnom, de az ellenfél erősebb volt nálam.” Maroulis azt mondta, hogy edzője, Valentin Kalika kulcsszerepet játszott a győzelemben.De még a játéktervvel is a kezdet előtt kissé feszült volt.

“Olyan vagyok, mintha a szőnyegre lépnék, és gondolkodom”, nem is Bet365 tudom, hogyan ez fog történni. Nem tudom. Én csak bízni fogok, és mindent meg bet365 fogadási bónuszok akarok adni “- mondta Maroulis. Maroulis 1-0-ra esett, de a második periódus elején a visszavonulás jónak ítélte . “Ezt az egész életemet álmodtam” – mondta Maroulis. “Ezt az állványra helyeztem.” A női birkózó 75 kg-os freestyle kategóriában egy álom-mérkőzést tönkretett, amikor az Egyesült Államok Adeline Gray és Brazília Aline da Silva Ferreira mindketten elvesztették a negyeddöntőt.

Gray, az erősen kedvelt háromszoros világbajnok, elvesztette Vasilisa Marzaliuk Fehéroroszország 3-1 csütörtökön.Marzaliuk a 72 kg-os osztályú olimpián Bet365 ötödik helyen végzett, a harmadik helyen pedig a 2015-ös világbajnokságon 75 kg volt. Brazília tömegét a 2014-es világbajnokságon elnyerte da Silva Ferreira, ezüstérmes. ő korán elmaradt és elvesztette az orosz Ekaterina Bukina 4-3-at. Bukina megnyerte a bronzérmet, amikor a Cameroon-i Annabel Laure Ali-nál 5-3 győzelmet aratott.Marzaliuk elvesztette Fengliu Zhangot a bronzérmet mérkőzésen. A 75kg aranyérmes meccsben a kanadai Erica Wiebe legyőzte a kazahsztáni Guzel Manyurova 6-0-at.

Japán Risako Kawai legyőzte Fehéroroszországot, Maryia Mamashuk 3-0 a 63 kg aranyért.

“Egy aranyérmet akartam, de ma megkaptam az Bet365 ezüstöt, és ez rendben van velem” – mondta Mamashuk. “Ez az első olimpiai játékom, és nagyon örülök ennek és az éremnek.”

Rate this post