Jürgen Klinsmann, mint amerikai futballedző, az Arena utódjaként részesült

Jürgen Klinsmann az Egyesült Államok férfi csapatának edzője véget ért, és az US Soccer bejelentette, hogy hétfőn indul. A hírek az Egyesült Államok elvesztették egymást követő játékokat Mexikóba és Costa Rica-ba a 2018-as világbajnokságra vonatkozó minősítő kampányban. p>

„Ma megcsináltuk az elválasztási utak nehéz döntését Jurgen Klinsmann, az amerikai férfi csapat és a technikai igazgató vezetője” – nyilatkozta Sunil Gulati, az US Soccer vezetője. „Szeretnénk megköszönni Jürgennek az elmúlt öt évben végzett kemény Betclic internetes fogadóirodák munkáját és elkötelezettségét.Büszke volt arra, hogy felelős a program irányításáért, és jelentős előrelépések voltak az út mentén.

„Sokan tisztában vannak a történelmi győzelmekkel, köztük a halálcsoportból a vezetői körbe való vezetéssel. A 2014-es Fifa Világbajnokságon 16, de a színfalak mögött is kevésbé nyilvánosságra kerültek. Kihívást tett mindenkinek az amerikai futballközösségben, hogy új módon gondolkodjon a dolgokról, és erőfeszítéseinknek köszönhetően nőttünk, mint szervezet, és várják, hogy az elkövetkező években munkájából hasznot húzunk. közepesen csöpögő Matthew Hall További információ

„Bár továbbra is biztosak vagyunk abban, hogy minőségi játékosokkal rendelkezünk, hogy segítsünk nekünk Oroszországba 2018-ig, a csapat formája és növekedése meggyőződött arról, hogy be kell mennünk más irányba.Március végén a következő kvalifikációs mérkőzésen több hónap áll rendelkezésére, hogy átállítsuk a Betclic élő fogadás csoportot, és meghatározzuk a legjobb módot a nyolcadik egymást követő világbajnokságra való sikeres utazás biztosítására. ”

Az US Soccer nem azonnal adjon időt a Klinsmann utódjának felvételére, bár a New York Times, az Associated Press és az USA ma minden jelentették, hogy az Aréna, aki korábban 1998-tól 2006-ig edzett a nemzeti válogatottnak. negyeddöntő, a csapat legjobb bemutatója a versenyen 1930 óta.

Klinsmann, aki Németországot a 2006-os világbajnokságon harmadik helyen végzett a hazai talajon, 98 mérkőzés után felügyelte a nemzeti csapatot kinevezése 2011-ben.55 győzelmét, 28 veszteséggel és 15 vonallal szemben, az Aréna 71-es mögött második helyen áll.

De az ellenfelekkel szembeni rekordja a Fifa világranglista 20 legjobb rangsorában – két győzelem, nyolc veszteség, két döntetlen és a mínusz-10 gólkülönbség – a modern nemzeti csapat történetében a legrosszabb volt. A klasszikus szakadékot az idei Copa America-ban mutatták be. Bár az Egyesült Államok eljutott a félig döntőbe, azokat alaposan kiértékelték, amikor a verseny legjobb oldalaival szembesültek, 2-0-at elveszítve Kolumbiába és 4-0-at Argentínába.

A Klinsmann bajnokságának kiemelt pontjai közé Betclic bónuszok tartozik a csapatnak a 2014-es világbajnokság utolsó 16-ra való irányítása és az első, Mexikóval szembeni győzelmük az Estadio Azteca-ban 2012-ben.Ő is oktatta a csapatot az ötödik Concacaf Gold Cup győzelmére 2013-ban. március 24-én és négy nappal később Panamában folytatódik Honduras ellen.

A futball világából származó hangok a szociális médiában válaszoltak a hétfő délutáni Klinsmann elbocsátásának hírére. Landon Donovan, aki a 2014-es világbajnokságon a Klinsmann végső csapatából híresen maradt, visszautasította az edző indulását. – Soha nem akarja, hogy valaki elveszítse a munkáját – írta Donovan egy csipogásba. „Nem kétséges, hogy ez a tehetséges játékosok csoportja jogosult lesz Oroszországra” 18. Landon Donovan (@landondonovan) Soha nem akarja, hogy valaki elveszítse munkáját.Nem kétséges, hogy ez a tehetséges játékoscsoport a ’18 #USA-ra jogosult

Rate this post