Samantha Bee nem köpködik, ugye?

Bee show-ját Full Frontalnak nevezik, nem szerényen öltözve, de Trump úgy döntött, hogy elkerülhetetlen kritikáját a “kettős szabvány” kifejezésével választotta ki, amely a Roseanne Barr hallgatólagos támogatásában azt sugallja, hogy egy durva szóval egyenértékű a rasszizmus. Facebook Twitter Pinterest Ivanka Trump: az, hogy kihívja az apja bevándorlási politikáját, Bee pontja. Fénykép: AP

Hamarosan a felháborító vihar minden zajában Bee bocsánatot kért azért, hogy „nem megfelelő és kifogásolhatatlan nyelvnek” nevezte, míg a hálózat, amelyik neki ad otthont, saját magával vitte, hogy engedélyezhesse levegő.Bee majdnem Bet365 internetes sportfogadás azonnal tudatában volt annak, hogy az egyetlen szó elhomályosította azt a lényegét, amit mondott – Ivanka Trumpnak az elnök tanácsadójaként betöltött hivatalos szerepében ki kell küzdenie az apja bevándorlási politikáit, amelyek azt jelentették, hogy a gyermekeket a menedékjogot keresik szülők az Egyesült Államok határain.

Ne légy obszcének, mondja Trump, akinek a diplomáciája az, hogy más nemzetekre, mint „shithole-országokra”, a mexikói „erőszakosokra”, neo-nácikra, fehér nacionalisták, mint „jó emberek”, és egy futballista, aki tiltakozik a rasszizmus ellen, mint „egy kurva fia”. Ha ez a közszféra, akkor csak elképzelhető, hogy mi történik zárt ajtók mögött. De ne legyen obszcén.

Ezekben a bizarr, zavaros időkben a jobb szélsőséges ujjlenyomata van.Menj magasra, hagyd figyelmen kívül, és a hangjuk hangosabb, így nyer. Az orrra ugródó, agresszíven védekező adminisztrációval az orr felé fordul, bátorságot, vastag elrejtést és visszautasítást kér. Az áprilisban megrendezett vacsora, Michelle Wolf komikus volt az őrző rutinjához, amely nemcsak Trumpban, hanem az ő cselekedeteiben, köztük Ivankában is részt vett. Wolf viccelődött Ivanka női asszisztensként betöltött szerepéről, mondván, hogy „olyan hasznos, mint a nők, mint egy üres tampon doboz”. A trumptámogató kritikusok aztán megdöbbentették, hogy Wolf szexistát nevezzék a nőknek szóló viccek célzására, és kéréseket tettek, hogy bocsánatot kérjen.Nem és még mindig nem. Rheheem Sterling: A labdarúgó kritikusai üreseket dobtak ki.

A tetoválás gyakran megbánás forrása. Láttam elég Tattoo Fixers epizódokat, hogy megtudjam, hogy bármi, ami egy napos országot, neon koktélokat és egy barátságos botrányt szólít fel, amely arra szólít fel, hogy a gótikus szkriptben szavakat Bet365 online sportfogadás szerezzen a hátad régiójában, soha nem ér véget. Mégis, Raheem Sterling-nek meg kellett rémülnie a furóra, amely egy új díszítéssel kitört a jobb lábára, melyet „betegnek” jelöltek, és arra késztetett, hogy az Angliából induljon. Facebook Twitter Pinterest Raheem Sterling: a pisztoly-tetoválás tisztázta az apját, akit elpusztítottak. Fénykép: Marc Atkins / Offside / Getty Images

Vagy talán nem.Könnyű látni, hogy miért csak a kép alapján lehet legalább érzéketlennek tartani, hogy mi történik a világban. Ez egy hatalmas tetoválás egy pisztolytól. Talán van valamiféle tudatalatti sztereotípiák is, ha nagylelkűek vagyunk a tudatalatti szempontból, bár a Nap, amely megtörte a történetet, fájdalmasan mondja, hogy ez nem a versenyről szól.

ugyanez mondható el a körülötte lévő dühről – ellentmondás volt a kontextus nélkül, amely szétesett a Sterling támogatásával, amikor a történet oldalát adta. Semmi semmi, Wayne Rooney tetovál egy Stereophonics album címét. Nigel Lawson: Brexit úr megy Franciaországban Nigel Lawson chez lui en France.Fénykép: Ulrich Lebeuf / Ulrich Lebeuf / MYOP a The Guardian-nak

Mindig élvezem a Brexiter swashbucklerek, mint például Lord Lawson áldozatlan áldozatát, aki a francia rezidenciájának hivatalos hivatalos lapján jelentkezett az EU-val szembeni elvileg ellentmondásában. Mint egy homofób prédikátor, akit egy szórakoztató fiatal férfival rendelkező nappaliban vagy Nigel Farage-ben fognak befogni, mondván, hogy évente megtartja az EU nyugdíját 73 000 fontért, mert „miért szenvednek még többet a családom és más?”, Ezek a helyzetek gyakran úgy érzik, mintha ajándék felülről. Azt mondod nekik, Nigels: nem kell Európának, hogy elmondja nekünk, hogy mit tegyünk, csak azért, hogy fizessen minket, és ott éljünk, mert többnyire naposabb és a bor szép.Brexit az utcákon, Remainer a lapokban. beszélő közösség Franciaországban, amikor megkérdezték a Brexit utáni vízumrendszereket a britek számára Európában. A „carte de séjour” kérelmezése „a fárasztó, nem komoly kategóriába tartozik” – mondta. Talán fontolóra kellene vennünk a „fárasztó, nem komoly” öntést a fényes új kék útlevelünkön, így emlékezhetünk arra, hogy amikor a hosszú sorokban várjuk a határokat.

Rate this post