Scottish roundup: Hayes 4-0 győzelmet hoz létre Aberdeen felett Ross megyében

Jonny Hayes, Shay Logan, Niall McGinn és Jayden Stockley céljai a negyedik egymás utáni győzelmét és az ötödik sorozatot adták az összes versenyen. Aberdeen uralta a Pittodrie-n játszott játékot, melyet a Ross megye középpályásai, Tim Chow küldtek ki, miután 22 perc múlva megkapták a kegyetlen kihívást Hayes-nél.

Scott Boyd helyettesítője elnyerte Kilmarnockot az első három ponttal, kettővel hónapokban, amikor egy csúnya 1-0-as győzelmet arattak St Johnstone-ra a McDiarmid Parkban. A védőt az első félidőben kezdték el az akcióba, miután Jonathan Burns megrepedt az ingyen fogadások orrát, és a 76. perces sztrájkjával meggyőzte az oldalát.

Killie döntő nyereménye azt jelentette, hogy kilencedik, egy hárompontos párnával az új alagsori Dundee felett.A szentek azonban elhagyták az esélyt, hogy a Rangers felett mozogjanak, mivel az ötödikben maradtak. Partick.Az Accies átvette a vezetést a Firhill-ben, amikor a 14. percben Massimo Donati vezette haza, de az olasz részt vett egy védekező keverékben, amely nyolc perccel később kiegyenlítőt adott Ryan Edwardsnak.

Mindkét csapat elment a következőre a cél egy izgalmas első félidőben, és a Thistle védő Liam Lindsay-nek sikerült pontot adnia, hazafelé a negyedik célpontját, két perccel az intervallum előtt.

A színészek kiegyenlítőt igyekeztek, de törekedtek a tiszta az esélye, hogy Donati kitűnő labdát játsszon a Brophy bal oldali csatornájába, aki csak a távoli internetes sportfogadás poszton belül fejezte be.

A bajnokságban a Hibernian harmadik egyenes bajnoki döntése elég volt ahhoz, hogy az asztal tetejére lépjen a 0-0-os rajzot Raith a Stark parkjában tartotta.

Hibs kezdte élvezni a birtoklás többségét, mivel John McGinn közeli fejlécét a legjobb első félévben törölték a sorból. Fraser Fyvie csapattársa közeledett, de elküldte Grant Holt keresztét széles a jel, mielőtt Paul Hanlon elment online sportfogadás volna a poszton.

Rate this post